luni, 25 septembrie 2017

Lenjerii Cocolino

Cine isi cauta o lenjerie noua de pat care sa se mentina calduroasa si sa fie ideala in cursul iernii, cu siguranta, nu va fi dezamagit de cele din colectia Cocolino de la CasaNewConcept. Am cumparat cateva atat pentru dormitorul meu, cat si pentru cel al copiilor, modelele fiind diferite, insa toate sunt de cea mai buna calitate. Sunt placute la atingere, arata perfect, desi le-am spalat de mai multe ori si pare ca nu isi pierd din proprietati foarte usor, insa eu am si respectat si toate regulile de intretinere care, oricum, nu sunt foarte complicate.
Sa stiti ca este mult mai comod sa comandam online decat sa pierdem timpul prin celelalte magazine pentru ca de multe ori preturile sunt foarte mari, fie nu se gasesc modelele pe care le vrem sau dimensiunile necesare si nu facem nimic decat sa ramanem cu timpul irosit, ce poate fi petrecut in diferite alte moduri. Asa, la CasaNewConcept sunt de ajuns cateva minute pentru a fi descoperita intreaga colectie de lenjerii de pat Cocolino, fie oricare alta categorie. Mie mi-au placut design-urile acestora, dar si faptul ca sunt mai calduroase decat celelalte optiuni, asa ca sunt potrivite pentru aceasta iarna, iar la primavara, cu siguranta, voi alege ceva adecvat. O lenjerie de calitate se pastreaza in cele mai bune conditii multi ani la rand, asa ca nu trebuie sa le schimbam anual sau chiar mai des pentru ca nu se deterioreaza si nici nu sunt atat de subtiri incat sa poti vedea prin ele.

Totusi, eu am ales CasaNewConcept si pentru faptul ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, fiind mult mai scazute decat cele din magazinele obisnuite, iar pe langa acestea sunt propuse si o multime de oferte foarte atractive de pe urma carora putem profita. Eu nu am facut-o, dar m-am bucurat de niste reduceri generoase, in timp ce cea mai avantajoasa promotie era cea 1+1 gratis pentru care platesti tariful unei singure lenjerii, dar primesti doua. De asemenea, pentru ca valoarea produselor comandate a depasit pragul de 399 de lei, transportul a fost gratuit prin curier si am primit lenjeriile direct a doua zi.