luni, 7 aprilie 2014

Intarziata

Dupa un weekend obositor si foarte agitat, astazi am reusit performanta sa intarzii 2 ore la serviciu. Nu m-am putut trezi sub nicio forma. Mi-am pus ceasul sa sune la sapte fix, dar am reusit sa ma dau jos din pat la opt si zece minute. Perfect pentru serviciul meu care ma astepta. Eu intru la opt si am ajuns abia la zece in aceasta dimineata. Noroc ca seful meu nu se supara si nu imi spune nimic pentru ca imi fac treaba la timp si intotdeauna task-urile mele sunt indeplinite foarte corect si in timp.



Bine ca astazi nu am nimic de predat pentru ca am predat un proiect vineri, iar astazi trebuie sa incep ceva nou. Firma la care lucrez se ocupa cu servicii de externalizare salarizare.

In fine... Sa va povestesc ce am facut in weekend. Am vrut sambata sa ies cu bicicleta dar, din pacate, a batut atat de tare vantul incat pe doua picioare abia ma tineam. M-a durut capul de simteam ca mor. Pana la urma mi-am revenit dar ziua era deja compromisa. In schimb ieri am fost in plimbare cu masina pana la Giurgiu unde am mancat o ciorba de peste minunata iar pe drumul de intoarcere era cat pe ce sa facem pana. Dupa Giurgiu ne-am intalnit cu niste prieteni intr-un bar unde am baut o bere nefiltrata si ne-am intors linistiti acasa. Pana la urma, daca stau sa ma gandesc si sa ma uit in spate nu stiu de ce a fost un weekend asa de obositor. Poate e si din cauza vremii care este putin capricioasa in perioada asta.