marți, 9 mai 2017

Uleiul de oregano salbatic – produsul natural ce iti poate creste imunitatea

Auzim tot mai des ca unul dintre motivele pentru care ne imbolnavim frecvent este lipsa unei imunitati puternice care sa ne apere de virusuri si afectiuni. In paralel, medicamentele care doar trateaza afectiunile pot avea efecte secundare si chiar pot slabi sistemul imunitar. De aceea din ce in ce mai multe persoane s-au indreptat spre solutiile naturale, care nu doar trateaza, ci si previn anumite afectiuni. Acestea nu au efecte adverse si pot fi administrate fara a-ti face griji. Astazi vom discuta despre uleiul organic de oregano salbatic, care este un produs natural ce are multe beneficii asupra organismului.

Care este ingredientul special pe care il contine uleiul de oregano salbatic?  


Oregano-ul salbatic contine o substanta activa ce se numeste carvacrol, fiind un antioxidant puternic care te poate ajuta in ameliorarea si prevenirea afectiunilor. Studii arata ca acest compus reuseste sa distruga membrana ce protejeaza bacteriile de sistemul imunitar. Datorita carvacrolului uleiul de oregano este eficient si poate fi folosit ca un antibiotic natural, fiind o alternativa sanatoasa a medicamentelor ce pot dezechilibra flora intestinala. In plus, acesta poate fi o solutie in cazul in care anumiti agenti patogeni au dezvoltat o rezistanta la antibioticele obisnuite.

Cat de eficient este in lupta cu virusurile si cum iti poate stimula imunitatea?


Pentru a avea un sistem imunitar mai puternic solutiile naturale la care poti apela sunt nenumarate. Totusi, printre cele mai cunoscute sunt echinaceea si gentiana. Noi iti spunem ca uleiul de oregano salbatic este chiar mai eficient decat cele doua din urma. Daca il vei administra constant si corect, acesta te poate ajuta sa ai un sistem imunitar mai puternic, ce te va apara de virusuri si microbi.
Uleiul de oregano salbatic poate fi folosit pentru aproape toate tipurile de infectii minore, dar si in cazul in care anumite bacterii au devenit immune la tratamentul medicamentos obisnuit.
De exemplu, daca te confrunti cu o infectie minora la nivelul cavitatii bucale, trebuie sa stii ca aceasta problema isi poate gasi rezolvarea in uleiul de oregano salbatic, datorita proprietatilor sale antiseptice si antibacteriene.
Racelile sau alte afectiuni virale asemanatoare se amelioreaza considerabil in momentul in care incepi o cura cu ulei de oregano salbatic. Simptomele acestor afectiuni devin mai putin suparatoare din momentul in care ai inceput o cura cu ulei organic de oregano salbatic.

Cum sa folosesti uleiul de oregano salbatic pentru a te bucura pe deplin de proprietatile lui? 


Uleiul de oregano salbatic este un remediu eficient ce iti poate intari sistemul imunitar si ameliora diverse afectiuni atata vreme cat este administrat corect. Pentru a avea un gust bun, se recomanda diluarea lui in miere raw, ulei de cocos organic sau chiar apa. Pentru uz intern se recomanda administrarea a 5-15 picaturi diluate pe zi.

Tu ai folosit vreodata acest remediu natural?