vineri, 12 ianuarie 2018

Cum alegem cea mai buna narghilea?

Poate ati fumat o narghilea foarte buna in oras si acum vreti sa va bucurati de aceasta experienta si acasa, sau poate ca vreti sa incercati pentru prima data o narghilea si nu stiti exact ce sa alegeti. Oricare ar fi motivele pentru care doriti sa va achizitionati un astfel de dispozitiv, trebuie sa stiti cum sa va alegeti o narghilea buna!
Una dintre primele diferente pe care le veti observa atunci cand va uitati dupa o narghilea este numarul furtunelor care pleaca din aceasta. Atat cele cu un singur furtun cat si cele cu doua sunt la fel de populare in randul celor care iubesc narghileaua. In lumea amatorilor de narghilea exista o dezbatere aprinsa intre cele doua. Multi afirma ca un narghilelele cu un singur furtun ofera o aroma mai intensa si o experienta mai buna per total, alte persoane afirma ca le prefera pe cele cu doua furtune pentru ca sunt mai usor de impartit cu prietenii si pentru ca nu simt o diferenta de aroma intre ele. Daca veti fuma din narghilea singur sau cu inca doua persoane maxim, atunci o narghilea cu un singur furtun este alegerea cea mai buna.
Inaltimea narghilelei nu conteaza nici ea atat de mult. Aici trebuie doar sa aveti in vedere stabilitatea narghilelei, dar si spatiul de depozitare. Ce trebuie sa aveti in vedere cu adevarat in schimb este marimea vasului de apa. Acesta trebuie sa fie unul mare, pentru a asigura ca va raci fumul pe care il inhalati, dar si ca va asigura stabilitate narghilelei.
Este recomandat sa achizitionati o narghilea de la un comerciant autorizat si specializat pentru a fi siguri ca aveti un produs de calitate care va va oferi o experienta placuta. Materialele de calitate, dar si insasi aspectul estetic al unei narghilele vor impresiona intotdeauna si vor atrage invidia tuturor celor care vin sa incerce narghileaua voastra.

0 comments:

Trimiteți un comentariu