marți, 19 martie 2019

Daca ai nevoie sa schimbi ecranul la iphone sigur trebuie sa citesti asta

Chiar daca iti doresti ca telefonul tau sa fie in conditii optime, accidentele sunt inevitabile, asa ca la cea mai mica neatentie vei putea zgaraia sau crapa ecranul. Din fericire, procedura de inlocuire a display-ului nu este deloc complicata, insa pentru a te bucura de cele mai bune conditii este ideal sa apelezi la cei mai experimentati din domeniu. Cu siguranta, in Bucuresti se gasesc multe service-uri, insa nu la toate te asteapta o echipa cu experienta pregatita pentru schimbare ecran iPhone 7 sau pentru multe alte tipuri de telefoane.

Totul se rezolva imediat
Unul dintre cele mai mari avantaje de care te bucuri de fiecare data cand ajungi la PrestigeGSM este faptul ca intreaga procedura se pune in practica in cel mai scurt timp. Cu alte cuvinte, nu conteaza ce model de telefon detii, pentru ca totul se rezolva imediat, iar pentru schimbare ecran iPhone 7 sunt de ajuns chiar si numai 20 de minute.

Mai simplu este sa faci programare
Pentru ca timpul este foarte important pentru fiecare dintre noi, este bine de stiut ca aici ai ocazia de a-ti face programare, asa ca vei sti care este momentul ideal la care sa mergi. Tu esti cel care isi alege data si ora potrivita in functie de propriul program, ocazie cu care nimeni nu mai trebuie sa lase telefonul la service, urmand a-l recupera cateva zile mai tarziu.

Nu te costa mult
Poate ca unul dintre motivele principale pentru care se amana procedura de inlocuire a ecranului este din punct de vedere financiar, dar este bine de stiut ca aici preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Mai exact, pentru iPhone-ul tau 7 vei plati numai 300 de lei daca alegi un ecran OEM, iar daca iti doresti neaparat ecranul original Apple pretul este de 450 de lei.

Telefonul va arata ca nou
La final telefonul tau va arata ca nou si, cu siguranta, niciun utilizator nu va sesiza vreo diferenta intre display-ul vechi si cel cu care tocmai a fost inlocuit, motiv pentru care PrestigeGSM reprezinta locul ideal catre care sa te orientezi.

Beneficiezi de garantie
Mai mult, aici ai parte de garantie, asa ca nu conteaza care este problema cu care te vei confrunta pentru ca aceasta va fi remediata, iar daca pe viitor vor aparea altele, stii ca acestea vor fi rezolvate in cel mai scurt timp aici.

Pentru orice telefon
Serviciile PrestigeGSM sunt disponibile pentru toate tipurile de telefoane si nu se limiteaza numai la modelele din gama Apple. Cu siguranta, poti oricand apela aici pentru schimbare ecran iPhone 7, insa acesta este locul ideal si daca detii oricare alt telefon, inclusiv cele care ruleaza oricare alt tip de sistem de operare.

0 comments:

Trimiteți un comentariu