miercuri, 22 ianuarie 2020

Cum mi-am descoperit pasiunea pentru pariuri?

Cand vine vorba de pariere ai doua variante: ori pariezi mereu si castigi binisor, ori pariezi din cand in cand si te multumesti cu putin. Pentru mine pariurile sportive au fost o necunoscuta foarte multa vreme. Auzeam in jur la prieteni ca pariau pe diverse site-uri, ii vedeam ca urmareau cu sufletul la gura competiile, nu prea intelegeam de ce atata patima cand era doar un meci. De multe ori, cand doreau sa isi asigure castigul, intrau si pe site-uri cu ponturi sportxpert.ro pentru a vedea ce spun expertii si incercau sa foloseasca toate informatiile pretioase pentru a castiga si mai mult.
Pana la urma acest „microb” al pariurilor sportive a ajuns si la mine. Intr-o zi am insotit un prieten acasa, unde prima lui grija a fost sa intre pe un site cu ponturi sportxpert.ro si sa vada ce pronosticuri, bonusuri au mai aparut, ce ponturi mai sunt. De curiozitate m-am uitat si eu si am inceput sa inteleg cum merg pariurile sportive. Aveai ponturi, predictii, puteai paria mai usor fara sa risti foarte mult. Ce m-a atras de la inceput a fost usurinta cu care pariai. Alegeai competitia pe care o urmareai, ghiceai un scor si asteptai sa vezi daca iese scorul respectiv. Sumele castigate erau foarte mari daca probabilitatea era mica si ajungeai sa ghicesti fix scorul care era la final sau intr-un anumit moment al partidei.
Ajuns acasa m-am documentat, am intrat pe mai multe site-uri ca sa vad cum functioneaza totul, am descoperit si retelele de social betting, un fel de retea de socializare doar pentru pasionatii de pariuri sportive, de ponturi de tot felul. Prima data cand am pariat nu am avut incredere ca voi si castiga ceva, erau un novice si nu stiam ce se poate intampla. Intamplarea a facut sa castig ceva bani din prima incercare. Am pariat apoi iar si iar si am tot castigat.
Ca sa ii ajut pe altii am intrat gratuit in comunitatile de pe retelele de social betting si am impartasit cu altii predictiile mele, am intrat in competitiile speciale pentru pariori de pe acele site-uri. Eu sunt un fan al fotbalului, deci m-au interesat in special ponturile din fotbal, am gasit analize si pronosticuri, avanpremiere, aveam mereu ponturile inchise listate pentru a sti pe ce sa pariez in continuare.
In doar doua luni pariam constant pe meciuri de fotbal, urmaream si eu cu sufletul la gura fiecare partida si incercam sa intuiesc cat mai bine scorurile, bazandu-ma pe experienta, pe analize si pe statistici. Ce am invatat eu din toata aceasta noua experienta? Multe.
Pariurile sportive pot fi o sursa buna de castig daca stii cum sa pariezi corect si ce ponturi sa iei in seama.
Cu pariurile sportive te relaxezi si iti petreci timpul liber intr-o maniera placuta si interesanta.
Pariul sportiv iti aduce satisfactii garantate atat timp cat nu exagerezi cu investitiile facute.
Pariurile sportive te ajuta sa gandesti mai repede si mai bine, te ajuta sa fii creativ in deciziile luate si sa ai intuitie perfecta.
Nu e bine sa ai perioade lungi in care nu pariezi si nu urmaresti ponturile pentru ca s-ar putea sa nu mai ai acelasi succes dupa. Chiar daca ai experienta poti sa uiti anumite lucruri pe care le-ai invatat pe parcurs, iti „iesi din mana” si castigurile s-ar putea sa vina mult mai greu.
Per total imi pare bine ca am intrat si eu in randul pariorilor cu experienta si am inteles ce e cu pariurile sportive, dar imi pare rau ca nu am facut-o mai devreme. E bine ca am invatat multe, am putut purta discutii cu prietenii pe tema asta si am fost mereu la curent cu toate meciurile din lume.

0 comments:

Trimiteți un comentariu