joi, 6 ianuarie 2022

Alege halate medicale personalizate la Limarom Medical

Halatul medical este cea mai importanta piesa vestimentara a unui doctor, ce reflectă profesionalismul echipei sau al persoanei. Fie că sunteți medic, dentist, chirurg, asistent medical, kinetoterapeut sau îngrijitor, multitudinea noastră de halate medicale personalizate vă va permite să alegeți un halat alb sau colorat, în funcție de profesia și nevoia dumneavoastră.

Ținuta va fi mai deosebit de potrivită pentru medicii veterinari sau personalul azilului de bătrâni, deoarece nu este posibil să se deterioreze atât de ușor, este practică și eficientă la un raport calitate-preț foarte bun.

Pentru serviciul de personalizare, clienții noștri aleg în general halate mai ușoare, cu mâneci scurte, pe care aleg să le personalizeze.

Personalul de la creșă pe de altă parte, preferă halatele în culori mai vesele. Oricare ar fi profesia ta, vei găsi produsul care ți se potrivește la Limarom Medical, astfel încât să te simți confortabil toată ziua în uniforma de serviciu.

Mărime și croiuri pentru toate tipurile de corp la toate halatele medicale personalizate

Fie că ești subțire și zvelt, plinuț/ă sau mai degrabă musculos, indiferent de morfologia ta, avem halatele medicale personalizate potrivite, potrivite, iar acestea sunt disponibile în toate mărimile de la cea mai mică la cea mai mare.

Întrucât acestea sunt detaliile care fac diferența în purtarea unui halat medical, am selectat o gamă largă de halate practice și frumoase pentru fiecare personalitate, care permit o ușurință maximă păstrând în același timp liniile potrivite, mâneci lungi sau scurte pentru a vă permite pentru a-ți dezinfecta antebrațele și mâinile înainte de orice operațiune. Ne dorim ca tu să te simți confortabil toata ziua, de aceea îți oferim halate medicale personalizate, adaptate nevoilor tale, fie că îți dorești o piesă vestimentară care să îți pună în evidență silueta sau mai degrabă, să fie confortabilă.

Multe dintre modelele noastre pot fi spălate acasă cu detergent normal, iar unele acceptă spălarea industrială, deoarece sunt făcute să reziste în timp și sunt ușor de întreținut.

De asemenea, dacă aveți un nume, logo-uri, grafice sau modele simple pe care doriți să le personalizați, la Limarom Medical este cu putință.

Personalizarea îmbrăcămintei profesionale vă permite să întăriți apartenența la o echipă pe de o parte și, pe de altă parte, să vă afirmați personalitatea.

Broderia, transferurile sau serigrafia sunt mijloace excelente de comunicare, pentru că prin haina dumneavoastră, identitatea vizuala a cabinetului, clinicii sau laboratorului este imediat vizibilă, clară. Broderia are avantajul de a fi atât estetică, cât și foarte rezistentă, firele noastre atent alese sunt de o calitate excelentă și concepute pentru a rezista la spălări frecvente, precum și la cele mai mari solicitări în timpul unei zile lungi de lucru.

Imprimarea prin transfer, pe de altă parte, este o procedură de finisare rezistentă realizată prin intermediul imprimării prin transfer de film la temperatură înaltă, care face astfel posibilă imprimarea oricărui logo, nume sau grafică cu mare atenție la detalii și cu precizie.

Toate imprimeurile noastre pot fi realizate pe aproape orice material textil, alegerea culorilor este nelimitată, trebuie doar tipografia, mărimea și forma care vi se potrivește.

Nu ezitați să ne contactați prin e-mail sau telefon, iar noi ne vom strădui să vă îndeplinim dorințele la prețuri competitive și în cel mai scurt timp posibil.

0 comments:

Trimiteți un comentariu