duminică, 5 ianuarie 2020

Trupele de coveruri. Unde le mai putem intalni?

Nunta, botez sau eveniment privat, peste tot vei avea si muzica pentru o distractie pe cinste. Muzica va fi asigurata de o formatie, un DJ, poate o trupa. Trupa merge oriunde este chemata, ai piese in interpretari moderne, instalatie de sunet, lumini, scena, dansatori, instrumentisti si solisti care te vor ajuta sa intri rapid in ritm si sa te distrezi cat tine petrecerea. Serviciile oferite de trupele de coveruri sunt complete, ai tot ce iti trebuie in pachetul cumparat, actul artistic este la superlativ de fiecare data si raportul calitate-pret e intotdeauna cel mai bun. In afara de aceste evenimente la care te astepti sa intalnesti o trupa cover nunta trupele de cover pot sa mai fie vazute si in alte parti, in alte locuri. Asta pentru ca o trupa vrea sa se axeze pe cat mai multe zone si sa acopere un numar mare de evenimente diferite.
De exemplu, trupa poate avea un recital, un concert in cardul unui eveniment public. Evenimentele publice au un succes mai mare daca vine si o trupa care canta melodii pe care publicul prezent le poate fredona. Trupele care aleg sa cante si la evenimente publice sunt cunoscute si pot avea contracte mai multe pentru ca lumea va sti de ele, le va auzi si vor avea clienti care stiu deja cum suna un live si ce pot face membrii trupelor pe scene.
Intalnim o trupa cover nunta si la evenimente corporate, organizate cu bugete destul de mari de corporatii importante. Aici vin toti angajatii, oamenii vor sa se distreze, vor o atmosfera deosebita, iar o trupa de coveruri este o alegere inspirata de fiecare data. Interactiunea dintre public si trupa, melodiile cu o interpretare unica, originala, nota personala pe care o regasim in orice piesa cantata, iata doar cateva motive pentru care corporatiile aleg trupele de coveruri cu experienta.
Trupele de coveruri pot merge si in strainatate, in comunitatile romanilor, pot asista la evenimente speciale pentru ei, asigurand o atmosfera speciala si reintalnirea cu cele mai indragite melodii din toate timpurile. Marele lor avantaj este ca piesele interpretate sunt variate, sunt din toate genurile sau perioadele, playlist-urile sunt foarte bine gandite in asa fel incat cei care le asculta sa se regaseasca in majoritatea lor.
Mai avem trupe de coveruri si in deschiderile unor concerte mai mari, uneori. Depinde de artistul care canta, de organizatori si de tipul de muzica ce urmeaza a fi ascultata de publicul platitor de bilet. In general trupele de coveruri au nevoie de cat mai multa promovare pentru ca exista o concurenta destul de acerba pe piata, pe aceasta nisa. Si cu cat mai multa expunere, cu atat mai bine pentru contractele incheiate pe termen mediu si lung.

0 comments:

Trimiteți un comentariu