sâmbătă, 21 iunie 2014

Dimineti contra cronometru

Probabil ca banuiesti deja la ce ma refer si cu siguranta iti vin in minte cateva dimineti in care ai alergat si tu in aceasta cursa a alegerii hainelor pentru o noua zi.

De cele mai multe ori sunt foarte atenta cand vine vorba de vestimentatia mea pentru a doua zi la birou. Si pentru ca nu intotdeauna diminetile sunt asa cum imi imaginez eu, prefer sa-mi aleg tinuta pentru a doua zi cu o seara inainte.

Astfel, am timp sa-mi organizez tinuta si accesoriile in functie de programul zilei si de ceea ce am de facut. Am invatat de-a lungul timpului ca tinuta este unul dintre punctele forte ale unei femei de afaceri si nu numai. Prin urmare Da, imaginea conteaza!!! Si imi permit sa spun asta fara vreo intentie de a fi rautacioasa cu acele femei care isi arunca ceva pe ele si gata!!!

Consider ca nu intotdeauna hainele frumoase inseamna si haine potrivite pentru cineva. De aceea in alegerea unei tinute eu tin cont, in primul rand de ceea ce ma avantajeaza si in al doilea rand de evenimentul pentru care ma pregatesc.



Azi a fost una din acele dimineti in care surprizele si-au facut simtita prezenta din plin.Nimic nu a mers conform planului pe care il schitasem aseara in drum spre pat. Am zis ca am timp sa ma trezesc cu 30 de minute mai devreme si sa imi aleg niste haine frumoase pentru o zi obisnuita de birou fara prea multe pretentii.

Ma gandisem ca o pereche de jeansi, o bluza din matase si o pereche de pantofi cu un toc potrivit sunt de ajuns. Dar pentru ca mereu trebuie sa apara si un dar, dimineata a inceput cu un mail urgent prin care eram informata ca la ora 09.30 aveam programata o intalnire foarte importanta.

Cum puteti ghici, tinuta mea lejera a picat si a trebuit sa aleg repede un costum pe masura intalnirii.