vineri, 3 februarie 2017

3 pasi spre o rutina corecta de ingrijire a corpului

Daca intrebi orice barbat despre produsele de ingrijire ale femeilor, iti va spune ca nu intelege de ce au atat de multe creme, geluri de dus, lotiuni, uleiuri de corp sau alte lucruri pe care ei le gasesc nefolositoare. Chiar daca femeile sunt frumoase prin natura lor, ele trebuie sa aiba grija constant de felul in care arata. Si asta nu pentru a le arata celorlalti ca sunt in forma, ci pentru a se simti bine in pielea lor. Produsele de ingrijire coprorala trebuie alese cu grija, in functie de nevoile tale si ale corpului tau. Iata care sunt pasii pentru o rutina corecta de ingrijire a corpului:


Stabileste ce tip de piele ai

La fel ca tenul tau, pielea de pe corp poate fi foarte diferita de la o persoana la alta, dar si de la zona la zona. Astfel, poti avea pielea uscata pe corp si foarte uscata in zona coatelor, genunchilor si a picioarelor sau poti avea pielea normala, care necesita si ea ingrijire. Pielea sensibila si uscata are nevoie de cea mai mare atentie si ingrijire, iar produsele pe care le folosesti trebuie sa fie alese cu grija, pentru ca un ingredient in plus o poate face mai sensibila sau mai uscata. Daca ti-e greu sa stabilesti ce tip de piele ai, ar trebui sa ii faci o vizita dermatologului tau. El iti va spune care sunt cele mai potrivite produse pentru tine.

Creeaza-ti o rutina de ingrijire in functie de tipul tau de piele

Dupa ce ai stabilit ce tip de piele ai, trebuie sa iti creezi o rutina care sa te ajute sa ai grija de pielea si de coprul tau. In acest moment trebuie sa te gandesti care sunt plusurile si minusurile tipului tau de piele, de ce ai nevoie si care sunt zonele problematice ale corpului tau, carora ai vrea sa le acorzi ingrijire speciala. O rutina corecta de ingrijire a corpului ar trebui sa contina minim trei pasi: curatare, exfoliere si hidratare. In functie de caracteristicile tipului tau de piele mai poti adauga si alti pasi.

Alege cele mai potrivite produse pentru ingrijirea corpului

Acum ca stii care sunt nevoile corpului tau si cum ar trebui sa ai grija de el, trebuie sa iti faci o lista cu produse specifice si sa mergi la cumparaturi. Poti sa pui pe lista de cumparaturi si cateva produse ingrijire corporala Cupio, pentru ca printre ele vei gasi produse organice, care vor avea grija de pielea ta. Propunerea noastra pentru tine este crema de maini organica cu mango, pe care trebuie sa o ai tot timpul in poseta, mai ales cand vremea este foarte rece.

Nu uita de cei trei pasi pe care trebuie sa ii urmezi pentru o piele de invidiat: curatare, exfoliere si hidratare, iar frumusetea va veni de la sine, cu foarte putin ajutor din partea ta.