marți, 9 mai 2017

Castile audio pentru sportivi

Intreaba orice atlet care este cea mai importanta calitate pe care trebuie sa se bazeze in timpul unei competitii si iti va raspunde: determinarea. Totusi, nu doar in competitii ai nevoie sa fii determinat ci si in timpul antrenamentelor.

Muzica in sport


Este dovedit stiintific ca anumite stiluri muzicale determina un raspuns hormonal din partea organismului. Astfel ca atunci cand un atlet asculta un anumit tip de muzica poate performa mai bine sau in alte conditii de concentrare. De exemplu, cu siguranta ai observat ca exista foarte multi atleti care opteaaza sa asculte muzica la casti exact inainte de un moment foarte important cum este o cursa olimpica.

Castile audio speciale pentru sport


E foarte important felul in care o casca audio altereaza sunetul, dar si felul in care estompeaza sunetele exterioare. Astfel, daca poti obtine efecte de sunet diferite in functie de ce isi doreste sportivul. Exista anumite casti audio care anuleaza in mod activ sunetele exterioare si nu distrag atentia ascultatorului in mai multe locuri diferite. De asemenea, castile audio pentru sportivi sunt fara fire care ar putea incurca miscarile bratelor si in unele cazuri pot fi si rezistente la apa si praf pentru o durabilitate mai buna.