duminică, 14 ianuarie 2018

De ce romanii vor vacante Turcia?

Motivele principale pentru care tot mai multi roman vor vacante Turcia sunt unele simple. In primul rand aceasta tara ofera foarte multe activitati pentru orice turist, indiferent de cat de pretentios este acesta. Iar in al doilea rand, preturile mici si atragatoare aduna din ce in ce mai multe persoane din intreaga lume pe teritoriul acestui stat misterios si fermecator.
Cultura orientala poate fi regasita la fiecare pas in Turcia dupa cum probabil v-ati fi asteptat. Cladirile samete cu stilul specific musulman troneaza pe cerul senin al acestei tari superbe. Totusi, vizitand Istanbulul puteti observa si cladiri religioase crestinesti, dar si o arhitectura diferita de ceea ce puteti vedea in regiunile mai moderne. Acest fapt se datoreaza faptului ca inainte, Istanbulul era denumit Constantinopol si era capitala Imperiului Roman de Rasarit. Dupa caderea sa, acesta a devenit unul dintre cele mai importante puncte culturale si religioase pentru musulmanii din intreaga lume.
Dar nu Istanbul este singurul oras sau regiune demna de vizitat din intreaga Turcie. Statiunile turistice celebre de la malul Marii Egee sau Mediterane cum ar fi Antalya, Kusadasi sau Alanya va asteapta si ele cu bratele deschise. Hotelierii turci au oferte foarte bune pentru toate buzunarele si pe langa servicii all inclusive ofera si multe alte cai prin care puteti sa va distrati de minune si sa va simtiti ca niste adevarati regi in vacanta voastra. Pasionatii de cultura, sporturi extreme si distractie vor fi fi ocupati 24/24 cu activitatile pe care hotelierii turci le ofera!
Cel putin doua vacante Turcia va trebuie pentru a putea explora cu adevarat aceasta tara misterioasa si superba. Doua calatorii, una in care sa vizitati Istanbul si una in care sa explorati destinatii mai putin cunoscute pentru a descoperi in ritmul vostru frumusetea acestui stat antic!

0 comments:

Trimiteți un comentariu