sâmbătă, 28 iulie 2018

Un dormitor arata mult mai trendy cu stickere

A venit timpul sa renuntam complet la clasica culoare alba a peretilor nostri. Acum, tendinele in materie de design interior ne indeamna sa aplicam autocolante in camerele pe care dorim sa le personalizam. Astfel, daca vrei sa aflii mai multe despre stickere pentru pereti, descopera produsele Colantari Design.
Aceasta companie are o experienta vasta in domeniul autocolantelor si al inscriptionarilor. Prin intermediul lor veti putea regasi o gama intreaga de autocolante atat pentru vehicule cat si pentru design interior. Nu exista nimic mai special decat un abtibild inspirat din filmul vostru preferat lipit in incaperea in care va veti petrece cel mai mult timp. De asemenea, o alta tendinta in materie de design interior este lipirea de autocolante pentru pereti cu citate inspirationale ale celor mai mari poeti, artisi sau scriitori. Cu un astfel de mesaj lipit in holul casei sau chiar si in dormitor veti putea atrage respectul tuturor vizitatorilor vostri si de asemenea veti avea o motivatie suplimentara atunci cand va simtiti suparati.
Prin intermediul acestor stickere pentru pereti, este mult mai usor sa reimprospatati total atmosfera dintr-o incapere. Acum nu mai trebuie sa angajati pictori care sa decoreze  o camera si nici nu mai trebuie sa va stresati cu echipe de zugravi sau mutatul mobilei prin case. Zugravitul poate sa mai astepte, acum tot ce trebuie sa faceti este sa lipiti un autocolant pentru perete in camera pe care doriti sa o reamenajati si sa va lasati surprinsi de cat de frumos se va schimba aceasta. Daca te-am convins sa optezi pentru aceasta metoda ca sa iti redecorezi camera, atunci descopera produsele Colantari Design si vei fi surprins de vastitatea gamei lor de autocolante pentru pereti. Dar daca nu vei regasi exact modelul sau culoarea pe care ti-o doresti, atunci nu trebuie sa iti faci griji. Gratie experientei lor, echipa poate sa iti creeze un design inedit in functie de specificatiile tale.
Materialele cele mai bune si un adeziv puternic se vor folosi pentru a crea exact tipul de abtibild pentru perete pe care ti-l doresti, iar tu nu va trebui sa iti faci griji pentru nimic.  Echipa din spatele Colantari Design te  va sfatui in legatura cu designul pe care ti-l doresti si vor reusi intotdeauna sa gaseasca solutii si la cele mai complexe proiecte ale tale. Sentimentul pe care il vei avea atunci cand vei ajunge acasa si vei vedea un sticker care sa te inspire pe peretele tau. Tocmai de aceea te incurajam sa iti redecorezi astfel camera si sa te lasi surprins de cat de frumos va arata aceasta dupa ce lipesti primul tau autocolant pe perete. Nu trebuie sa fii un artist talentat, urmatorul Picasso sau un designer pentru a lipi un autocolant, trebuie doar sa stii exact unde il doresti si cu putina atentie si rabdare sa il lipesti. Dupa aceea nu trebuie sa iti mai faci griji pentru nimic!
Daca vrei sa iti impresionezi toti prietenii si daca vrei ca apartamentul tau sa fie de-a dreptul special, atunci un sticker de perete este raspunsul perfect pentru tine. Descopera produsele Colantari Design si vei fi surprins atat de calitatea cat si de diversitatea acestora. Este timpul sa iti privesti casa  ca fiind caminul tau, indiferent daca stai in chirie sau esti student si imparti o camera cu alti colegi. Tocmai de aceea este momentul sa vii si sa explorezi intreaga gama de produse ale acestui magazin online si sa iti alegi exact modelul care se potriveste cel mai bine personalitatii tale si modului in care camera ta este decorata.

0 comments:

Trimiteți un comentariu