luni, 15 octombrie 2018

Depaseste-ti asteptarile cu cele mai bune masini de lux

Vehiculele de lux reprezinta, de obicei, apogeul confortului, performantei, sigurantei si tehnologiei, iar o masina de lux buna are o calitate innascuta care depaseste tapiteria din piele si ornamentele din lemn. Materialele ar trebui sa fie de o calitate mai buna decat cele din vehiculele de masa, cu covoare de plus, tesaturi bogate si cabine silentioase. Sunt asteptate facilitati de baza, sisteme automate de control al climatului si sisteme audio uplevel cu conectivitate Bluetooth. Multe modele de lux ofera si tractiune integrala si poate fi gasita in sedan, coupe, SUV si decapotabile.

Ce vei plati
Preturile pot varia. De exemplu, Acura ILX, Audi A3 si Mercedes-Benz CLA au un pret de 30.000 de dolari. De acolo, adevaratele modele de lux pot ajunge pana la 200.000 de dolari si mai mult. Una dintre masinile scumpe este modelul Tesla S P85D, 127.820 de dolari, si SUV-ul Tesla Model X, 100.000 de dolari. Pasionatii de masini care nu isi permit sa achizitioneze una dintre aceste masini, le pot testa prin inchiriere, de la una dintre companiile de inchirieri auto.

Factori cheie de luat in considerare
Masinile de lux pot fi atat de confortabile si placute incat odata ce ai experimentat viata luxoasa, revenirea la o masina de masa se simte ca o decadere majora. Inainte de a alege un model de lux, retine ca aproape toate modelele actuale pot fi mai bine echipate decat masinile de lux de acum cativa ani. Multe dintre acestea ofera confort sporit si caracteristici de siguranta, care au fost odata un domeniu exclusiv pentru brand-urile de prestigiu. Aceste masini bine echipate costa mai putin decat modelele de brand de lux, desi pot fi mai slabe in design, si nu au prestigiul unei masini de lux corespunzatoare. In cele din urma, modul in care banii sunt cheltuiti este o alegere individuala. Masinile de lux tind sa castige un scor mare in testare datorita performantelor si confortului lor, dar la fel castiga si unele modele de la brand-uri care nu sunt de lux.

Luxul vine in diferite forme si dimensiuni
Vehiculele de lux medii si modelele SUV, au preturi cuprinse intre 40.000 si 60.000 de dolari, si sunt, in general, o atractie pe piata, oferind o placere imensa in a conduce si avand un interior extrem de rafinat.

0 comments:

Trimiteți un comentariu