joi, 17 ianuarie 2019

O metoda foarte buna pentru promovare rapida si ieftina!

Orice afacere indiferent de domeniul de activitate are nevoie sa isi construiasca o imagine cat mai buna fata de public si posibilii colaboratori. Pe langa produse si servicii de cea mai buna calitate, este nevoie si de diverse tehnici de promovare, care sa intareasca increderea oamenilor intr-o anumita firma.

Chiar si in cazul unor banale carti de vizita atentia acordata trebuie sa fie maxima deoarece acestea pot spune extrem de multe despre firme.

In cazul meu mi-am deschis recent un mic atelier si magazin auto. O afacere destul de comuna daca stam sa ne uitam in jurul nostru, insa fiind pasionat de masini m-am gandit ca merita sa incerc deoarece hotararea aceasta am luat-o pentru a imbina utilul cu placutul.

La inceput totul a mers extrem de greu nefiind cunoscut, pana cand intr-o zi un prieten mi-a sugerat sa fac rost de niste carti de vizita pe care sa le dau clientilor si acestia la randul lor sa le dea mai departe. Zis si facut, am aprins laptop-ul pentru a cauta o firma serioasa care se ocupa cu realizarea cartilor de vizita si astfel i-am gasit pe cei de la Luxurycards.ro.

Cu ajutorul acestora am gasit exact ce aveam in minte, si anume carti de vizita din metal , pentru ca m-am gandit ca ar fi cumva in tema cu service-ul si magazunul auto. Insa mi-am dorit ca daca tot urmeaza sa fac aceasta investitie, macar sa una buna pana la capata si astfel m-am hotarat sa realizez mai multe tipuri de carti de vizita astfel incat sa pot oferii oamenilor diversitate. Am ales pe langa cele din aluminiu si carti de vizita din carton colorat dar si carti de vizita folio .

Ii multumesc prietenului meu dar si celor de la Luxurycards deoarece la scurt timp dupa implementarea acestei metode cu cartile de vizita, usor usor oamenii au aflat si mai mult de afacerea mea si astfel profiturile au inceput sa creasca foarte mult, totul la costuri foarte scazute.

0 comments:

Trimiteți un comentariu