sâmbătă, 18 ianuarie 2020

Ce secrete iti dezvaluie personalitatea iubitorilor de Chardonnay

Cand vorbim despre personalitatea cuiva, ne gandim la cum este construita acea persoana si ne raportam in cea mai mare parte la felul in care comunica aceasta si ce anume comunica. Iar cand vine vorba despre comunicare, definitiile sunt multe. Warren Weaver, matematician si tehnician in domeniul comunicarii, a definit comunicarea ca fiind totalitatea mijloacelor prin care o minte o poate influenta pe alta. Aceasta comunicare poate fi verbala, paraverbala si nonverbala. Se spune ca verbalul influenteaza in proportie de doar 7%, pe cand paraverbalul (ton, volum, ritm) reprezinta aproximatic 38% din impactul total, iar nonverbalul (mimica, gestica, pozitia corpului, imbracaminte s.a.) influenteaza cca. 55%. Probabil asta explica de ce punem atat de mult accent pe aspectul fizic, dress code si atitudine. Stim cu totii axioma “atitudinea seteaza altitudinea”. Ei bine, personalitatea tine foarte mult de atitudine. Sau, mai bine zis, atitudinea dezvaluie personalitatea. Chiar daca adevarurile se ascund cel mai des in detalii, poti cunoaste oamenii daca iti indrepti atentia cu adevarat catre ei.



La fel ca oamenii, si vinurile au personalitatile lor. De fapt, se spune ca personalitatea unui vin este strans legata de personalitatea celor care prefera acel vin. Si n-am putut sa nu ne intrebam, ce secrete dezvaluie personalitatea iubitorilor de Chardonnay. Am facut putina cercetare sa vedem ce spun studiile si iata ce-am descoperit.
Iubitorii de Chardonnay sunt in general hard-workeri si le place sa petreaca pe cat de mult de place sa munceasca. Acestia iubesc sa socializeze si sunt adesea inconjurati de prieteni care stiu sa se distreze in adevaratul sens al expresiei.
Cand bei un pahar de vin cu un iubitor de Chardonnay, ar fi indicat sa stii sa asculti si sa vorbesti cat mai putin. Acestuia ii place sa povesteasca si se si pricepe de altfel. Alaturi de el vei afla nenumarate povesti suficient de interesante incat sa nu le uiti niciodata.
Budureasca a folosit struguri Chardonnay pentru crearea de cupaje si vinuri din diferite game, aducand de fiecare data impreuna traditia, inovatia si perfectiunea.
Daca iubesti Chardonnay-ul, Budureasca te provoaca sa testezi cupaje precum Noble White sau Fume din gama Clasic. Insa daca esti mai mult adeptul simplitatii, poti merge pe un vin Chardonnay din gama Premium sau Organic.
Fie ca organizezi o seara la tine acasa sau mergi la restaurant, mancarea aduce completarile necesare. O sticla de Chardonnay merge numai bine cu mezeluri fine sau peste, fructe de mare, paste sau branzeturi. De fapt, este imposibil sa nu iti vina o asociere culinara in minte care sa puna in valoare vinul ales. Si, foarte important, nu uita ca temperatura ideala de servire este intre 12 si 14 grade. Acest detaliu face diferenta.
Daca ai ales vinul si ai rezolvat cu mancarea, nu-ti ramane decat sa stai la povesti pana la primele ore ale diminetii. Daca esti un iubitor de vin Chardonnay, cu siguranta, iti va placea sa vorbesti despre experientele tale. Iar daca interlocutorul este si el fan Chardonnay, nici nu veti simti cum trece timpul.
Cu iubitorii de Chardonnay nu este necesar sa ne facem griji in ceea ce priveste atmosfera. Totul va curge natural, mai ales vinul in pahare.
Daca nu ti-ai raspuns la toate intrebarile legate de acest vin si iubitorii lui, Budureasca vine in sprijinul tau cu informatii pretioase, atent organizate, atat in magazinul online, cat si pe site-ul de prezentare al cramei.

0 comments:

Trimiteți un comentariu