vineri, 15 mai 2020

O solutie de terminal server poate fi folosita de orice firma

Daca iti doresti sa oferi posibilitatea angajatilor tai sa lucreze de acasa, cu siguranta, ai nevoie sa le asiguri si cele mai bune conditii in acest sens. Astfel, un terminal server poate fi solutia de care aveai nevoie, iar Thinstuff iti vine in ajutor cu solutii foarte eficiente. Aici ai parte de costuri minime, dar beneficii maxime si merita sa descoperi care sunt posibilitatile si cum se pun in practica acestea.
Despre solutia Thinstuff
Thinstuff prezinta un software care este similar celui Microsoft Access Remote Desktop, cu diferenta ca implica costuri mult mai mici, cerinte de sistem mai putine si este per total mai bun. Cu alte cuvinte, aceasta este solutia de care are nevoie oricine pentru a putea lucra de la distanta fara efort si fara investitii.
Pachetele de care ai nevoie
Sunt propuse mai multe pachete care sa acopere nevoile tuturor, iar cei interesati se pot orienta catre numarul de conexiuni de care au nevoie. Unii prefera 3, altii 5 sau 10, dar pentru cei care vor libertate deplina exista si posibilitatea alegerii unui numar nelimitat de conexiuni. Pachetele sunt flexibilite si se pot adapta la nevoile tuturor.
Instalare rapida
Este important si faptul ca instalarea e simpla, fiind nevoie de doar cativa pasi pentru configurare si nimeni nu trebuie sa fie un expert in ale informaticii pentru a beneficia de solutia Thinstuff. E ca si cum ai instala un program simplu, fiind o operatiune de baza care nu dureaza mai mult de cateva minute.
Compatibilitate cu orice versiune Windows
In plus, nici nu se pune problema compatibilitatii pentru ca nu sunt impuse limite din acest punct de vedere. Solutia pentru terminal server de la Thinstuff poate fi utilizata si in cadrul celor care folosesc sisteme de operare Windows mai vechi precum XP, Vista sau 7, dar si cele mai noi 8, 8.1 sau 10. Versiunile acceptate de Windows Server sunt 2003, 2008, 2012 si 2016, adica chiar pentru a acoperi nevoile tuturor.
Potrivit pentru orice domeniu
Prin intermediul solutiei disponibile aici oricine opereaza un calculator are posibilitatea de a lucra de la distanta. Putem aminti aici poate de firme IT, de digital marketing, magazine online si nu numai, iar prin numai cateva click-uri deja totul este pus pe picioare. Cu alte cuvinte, oricine are ocazia de a lucra de acasa, dintr-un alt oras sau poate din strainatate, totul in cele mai bune conditii, fiind nevoie doar de conexiune la internet.
Usor de conectat
Te poti conecta la un calculator aflat la distanta pe baza solutiei Thinstuff ce permite gazduirea unui numar nelimitat de sesiuni Remote Desktop prin utilizarea protocolului RDP standard. Asadar, in decurs de un minut deja te poti conecta de la distanta la calculatorul pe care trebuie sa il folosesti. Ai ocazia si de a limita accesul utilizatorilor, adica acestia sa poata folosi toate uneltele disponibile pe o statie de lucru, fie doar un anumit set de programe.
Fara alte investitii
Nu sunt necesare investitii in statiile de lucru pentru ca acestea vin deja echipate cu tot ce e nevoie pentru a permite rularea softului, fiind nevoie doar de instalarea acestuia. Asadar, putem vorbi chiar de computere vechi, dar nu sunt foarte performante.
Alte beneficii
Folosind aceasta solutie se poate observa imediat cat de mult va scadea volumul traficului din retea datorita faptului ca utilizatorii acceseaza direct serverul. Astfel, poate sa creasca foarte mult si viteza de lucru in conditiile in care nu sunt necesare investitii in echipamente costisitoare sau statii de lucru. De asemenea, creste si siguranta datelor, fapt care se datoreaza modului de lucru prin Microsoft Remote Desktop Application. 

0 comments:

Trimiteți un comentariu