marți, 7 decembrie 2021

Una dintre cele mai speciale locații de vacanță de anul acesta

Pentru cei care aleg să meargă în Republica Dominicană în vacanță există în acest moment numeroase soluții. Cu toate acestea, roju.ro pune la dispoziție cele mai bune și mai plăcute vacanțe de acest fel în locații exotice. Momente de relaxare și clipe de pace te așteaptă în această locație de vis pe care nu trebuie să o ratezi. 

Santo Domingo capitala de neratat a Republicii Dominicane

Santo Domingo, cel mai vechi oraș din Lumea Nouă, și este și cel care venerează comorile istoriei și civilizației, motiv pentru care ar trebui să fie pe lista ta de atracții turistice dacă te decizi să vizitezi Republica Dominicană. Străzi pietruite, clădiri coloniale spaniole și unele dintre cele mai interesante restaurante pot fi găsite în cartierul colonial, care este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. Aici se află Muzeul Casei Regale și Muzeul Alcazar De Colón, ridicat de fiul lui Cristofor Columb în secolul al XVI-lea. De fapt, Plaza de la Cultura este inima muzeului, cu Palatul Artelor Plastice, Muzeul de Artă Modernă și Palatul Național, toate acestea fiind puncte importante de interes pentru cultura și civilizația acestei zone. 

Parcul Național de Est

Parcul Național de Est, care face parte de asemenea din Patrimoniul Mondial UNESCO, găzduiește sute de specii de plante și animale, inclusiv 112 specii de păsări pe care trebuie să le vezi dacă vizitezi această zonă. Rezervația are, de asemenea, unul dintre cele mai mari parcuri marine din Caraibe, unde vizitatorii pot vedea un sistem masiv de recif de corali și unde veți avea ocazia să admirați frumusețile marine așa cum nu o veți mai putea face în altă parte. În același timp, veți putea vedea patru tipuri diferite de țestoase marine, delfini superbi și o varietate de pești tropicali. Parcul este, de asemenea, un loc minunat în care veți putea admira o specie rară și anume porumbelul încoronat sau iguana rinocer, pe care le puteți vedea doar aici. 

 

Punta Cana este un oraș stațiune din Caraibe

Punta Cana, de pe coasta de est a Republicii Dominicane, este una dintre cele mai cunoscute și mai bine vizitate destinații turistice de pe insulă. Acest oraș enorm, care este plin de stațiuni turistice și aspecte istorice, este cunoscut pentru plajele sale incredibil de unice, precum și pentru terenurile de golf pe care au jucat profesioniști acestea fiind printre cele mai frumoase la nivel mondial. Un tur și o vizită la apele reci din laguna Hoyo Azul sunt toate disponibile la Scape Park, iar pentru cei care doresc pur și simplu să se relaxeze, există și opțiunea de a vizita locul mai puțin cunoscut El Macao. Plaja sa este deschisă publicului și este o locație populară pentru navigație și multe alte activități dedicate relaxării. 

 

 

0 comments:

Trimiteți un comentariu