vineri, 3 aprilie 2020

Pasii ideali ai colaborarii cu trupele de coveruri cu experienta

Sa alegi o trupa cover Bucuresti nu este foarte dificil. Sunt atat de multe oferte in online, fiecare trupa are si un site de prezentare, deci e imposibil sa nu gasesti una care sa fie pe placul tau. Pe langa discutia telefonica primara si stabilirea unor detalii generale, cand vrei sa inchei un contract cu trupele de coveruri trebuie sa te orientezi si in functie de pasii colaborarii.
Pasii colaborarii vor fi prezentati fie pe site, asa cum se intampla si la trupa cover Bucuresti Lov, fie vor fi specificati in derularea contractului sau in discutia telefonica initiala. Ca sa intelegem mai bine la ce trebuie sa fim atentie in privinta acestor etape trebuie sa stim care sunt pasii colaborarii ideale. In prima faza are loc etapa cunostintei, cand fiecare parte spune ce doreste, ce asteptari are, cand se primesc si ofertele detaliate, preturile. Tot acum sunt incluse si prezentate si serviciile suplimentare in functie de ofertele personalizate. Aceasta prima etapa este si cea in care pot sa inceapa personalizarile serviciilor, in linii mari.
A doua etapa a pasilor colaborarii este detalierea verbala. Cu alte cuvinte reprezentantii trupei vor detalia pe intelesul clientilor totul despre seturi, despre limitari, solutii, despre organizare, despre adaptarea posibila sau nu la tematica aleasa pentru eveniment. Ideea este ca orice client sa stie de la inceput ce poate primi, ce nu poate primi si cum va arata in general toata reprezentatia, tot programul muzical.
Urmatoarea faza a pasilor ideali ai unei colaborari cu o trupa de coveruri este trecerea detaliilor pe hartie, semnarea contractului si emiterea facturii, dar si achitarea avansului, restul de bani, de obicei, se achita dupa eveniment. Din acest moment stim ca trupa va canta pentru noi si ne bazam pe colaborare si pe calitatea serviciilor oferite.
Ultima etapa, la fel de importanta ca restul, este cea a suportului permanent pana in ziua evenimetului. Cu o luna inainte se mai stabilesc fata in fata aspecte tehnice, se primesc contactele de la DJ sau artistii de folclor, daca se solicita aceste servicii premium. Cu DJ-ul se stabilesc piesele care se vor auzi la nunta, dupa ce va fi cantat trupa de coveruri.

Dimineata zilei in care are loc evenimentul privat este destinata montajului echipamentelor moderne si probelor de sunet. Cu jumatate de ora inainte de venirea invitatilor vom avea si DJ, care va sta pana cand va pleca toata lumea. Consultanta se acorda in toate aceste momente cheie ale ultimei etape, iar live-ul va fi impecabil si antrenant, cu numarul de seturi stabilite in contract.

0 comments:

Trimiteți un comentariu