duminică, 10 aprilie 2022

Cât costă un implant dentar la clinica stomatologică Stoma Urgent?

Persoanelor cărora le lipsesc dinți din cauza vreunei traumei, bolii sau a unei igiene bucale neadecvate au câteva opțiuni în ceea ce privește rezolvarea problemei acesteia, însă, înainte de asta, ele sunt curioase se afle cât costă un implant dentar. Astfel, în funcție de numărul lor, dar și de amploarea lucrării, prețul poate oscila.

Pentru un singur dinte sau mai mulți dinți lipsă, tratamentul tradițional a fost o punte dentară. Pentru pacienții cărora le lipsește tot sau cea mai mare parte a unei arcade dentare, tratamentul ar fi de obicei fixarea unei proteze dentare.

Odată cu progresele în tehnologia dentară, a evoluat o opțiune mai bună decât tot ceea să se știa până atunci. Implanturile dentare sunt, acum, cea mai bună și cea mai naturală soluție pentru înlocuirea unuia sau chiar a tuturor dinților care lipsesc. La Stoma Urgent, avem o echipă de experți stomatologici care poate rezolva atât aspectele chirurgicale, cât și cele de restaurare ale procedurii dumneavoastră de implant dentar în cabinetul nostru stomatologic din București. Medicii noștri au înaltă pregătire în stomatologia implantară, iar ei lucrează cu pacienții în mod individual, pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră, obținând rezultate excepționale.


BENEFICIILE IMPLANTURILOR DENTARE

Dacă vă doriți o soluție pe tot parcursul vieții, implanturile dentare sunt concepute pentru a rezista cât mai mult. Durata de viață reală a implanturilor depinde complet de pacient, de stilul de viață și de obiceiurile de igienă orală. Deoarece implantul este plasat chirurgical în osul maxilarului, acesta va fuziona efectiv cu osul din jur și va rămâne acolo pentru totdeauna, cu excepția cazului în care există afecțiuni medicale preexistente.

În ciuda faptului că implanturile costă mai mult decât alte opțiuni, în cele din urmă, este posibil să cheltuiți mai mult pe proteze dentare și punți, deoarece necesită multă îngrijire și întreținere și în cele din urmă vor trebui înlocuite. Este important să priviți imaginea generală atunci când faceți alegerea finală, iar cât costă un implant dentar să fie ultima problemă pe care să v-o faceți, mai ales că la Stoma Urgent prețul pornește de la 1000 de lei.

Există câteva motive pentru care implanturile dentare sunt mai bune pentru sănătatea orală în comparație cu alte tipuri de înlocuiri, iar primul și cel mai important motiv este prevenirea pierderii osoase.

Implanturile vor înlocui rădăcina dintelui și aceasta este calea ce previne, de fapt, deteriorarea osului maxilar. În schimb, persoanele care aleg protezele dentare vor experimenta în mod inevitabil pierderi ale densității osoase după câțiva ani de purtare.

Astfel, acum că ați aflat și cât costă un implant dentar la Stoma Urgent, vă invităm să vă planificați din timp o programare la clinica noastră stomatologică pentru a stabili care sunt nevoile dumneavoastră cu adevărat.

0 comments:

Trimiteți un comentariu