sâmbătă, 30 aprilie 2022

Implanturile dentare, soluții durabile pentru probleme stomatologice

Când te confrunți cu probleme dentare, alternativele pe care le ai sunt puține, însă cele care există sunt destul de eficiente, încât să vă rezolvați orice disconfort. Un exemplu semnificativ în acest sens sunt și implanturile dentare la care puteți avea acces apelând la medici profesioniști, precum stomatologii noștri de la Stoma Urgent. În acest articol dorim să vă vorbim despre această opțiune și despre beneficiile pe care le presupune.

Ce sunt implanturile dentare?

Un implant dentar este rezultatul unei tehnologii înalte care înlocuiește întreaga structură a dintelui. Concret, implantul este alcătuit dintr-o rădăcină de titan introdusă în os și o coroană. Împreună, acestea au aspectul unui adevărat dinte natural și îndeplinesc aceleași funcții.

Tehnologia implanturilor este o una de ultimă generație, care a adus beneficii pe care soluțiile anterioare nu le-au atins.

Unde puteți apela pentru implanturi dentare la preț cât mai convenabil?

După cum tocmai v-am menționat, un implant dentar este soluția ideală pentru cei care și-au pierdut unul sau mai mulți dinți. Totuși, poți alege implanturi dentare și dacă nu te simți confortabil cu proteza detașabilă sau ai un dinte deteriorat, ce a ajuns până în punctul în care nu poate fi salvat.

Aceste proceduri stomatologice pot fi realizate cu un maxim de performanță în Clinica Stoma Urgent.

 


Vrei să afli toate avantajele implanturilor dentare ?

Avantajele estetice ale unui implant dentar la preț cât mai bun includ beneficii de natură estetică, care sunt la fel de importante precum lucrarea în sine, deoarece pierderea dinților este un defect care afectează starea de spirit, creează senzații de disconfort și chiar jenă.

Câteva beneficii dentare ale implanturilor dentare

Implanturile dentare previn pierderea osoasă - atunci când pierdeți un dinte, există și o una de masă osoasă în partea de maxilar. Acestea trebuie stimulate pentru a-și menține forma și densitatea osoasă, iar aceste stimulări sunt asigurate de dinți în timpul mestecării. Mișcarea regulată a dinților stimulează apoi creșterea maxilarului.

Funcțiile de mestecat vor fi restabilite - prin înlocuirea perfectă a dinților, implanturile vă completează perfect dantura, restabilind capacitățile obișnuite de mestecat.

Menținerea vorbirii naturale - Unele proteze dentare și, de obicei, mai mulți dinți lipsă, afectează capacitatea de a pronunța corect anumite cuvinte. Implanturile dentare, prin refacerea integrală a funcțiilor dinților naturali, previn acest defect.

Nu necesită întreținere specială - un implant dentar este ca un dinte natural și nu necesită produse specifice pentru curățare. Veți folosi aceleași instrumente pentru a vă curăța dinții, și anume periuță de dinți, pastă de dinți și ață dentară.

Suport pentru dinții naturali adiacenți – dinții noștri se deplasează, chiar foarte lent, dar cu siguranță nu vizibil. Dacă lipsește un dinte, ceilalți dinți se deplasează pe ambele părți, provocând dezechilibre.

0 comments:

Trimiteți un comentariu