marți, 9 august 2022

La ce ar trebui să te gândești când alegi un restaurant pentru o nunta sau un botez

Știi ce vrei pentru nunta ta? Evenimentul va fi formal sau nu? Ce zici? Sau ești un spirit liber? Se va întâmpla ziua sau noaptea? Copiii sunt bineveniți sau este doar pentru adulți? Înainte de a începe să cauți un loc, ar trebui să te gândești la stilul și aspectul pe care ți le dorești pentru nunta ta. Acest lucru vă va ajuta cu adevărat să vă restrângeți căutarea. Când găsești o locație care se potrivește perfect stilului tău de nuntă, totul se va pune la loc.

Pune lucrurile necesare pe primul loc

Înainte de a alege un loc, gândește-te la lucrurile care sunt cele mai importante pentru tine pentru nunta ta. Iată câteva lucruri pe care poate doriți să le adăugați:

• O sală de ceremonii pe acoperiș cu vederi frumoase;

• Catering pe interior pe care îl puteți amesteca și asorta după bunul plac;

• Reguli despre ora la care trebuie să se încheie petrecerea;

• Aduceți-vă proprii furnizori și nu folosiți doar „lista de preferințe” a locației;

• Evenimentul este total privat deoarece locul este rezervat doar pentru el;

• Suită de îngrijire la fața locului.

A da jos ceea ce îți dorești cu adevărat va limita, desigur, locurile în care poți locui. Împărtășiți-vă elementele indispensabile cu locațiile de la început, astfel încât să puteți vedea dacă pot satisface unele dintre nevoile dvs. Fă asta mai devreme, ca să nu fii dezamăgit mai târziu! Events Garden din Ploiești are un personal care este foarte înțelegător și va face tot posibilul pentru a se asigura că aveți cea mai bună nuntă posibilă.

Află ce poți și ce nu poți face

Chiar dacă locurile fac întotdeauna tot posibilul pentru a ajuta cuplurile să-și devină visele de nuntă, uneori există restricții și reguli pe care pur și simplu nu le pot ocoli. Înainte de a semna un contract, află care sunt acestea. De exemplu, dacă ești responsabil de formație, nu vrei să rezervi un loc care nu permite muzică live.

Gândește-te cât de mult vrei să te deranjeze asta

Există două extreme când vine vorba de locurile de nuntă: cele care nu au suficient și altele care au mult prea multe. Un loc de nunta care nu are mobilier este doar o camera goala sau un spatiu exterior in care trebuie sa aduci tot ce iti trebuie pentru a-ti amenaja de la zero decoratiunile. În funcție de locație, aceasta poate include totul, de la mese, scaune, lenjerie de pat și tacâmuri până la sisteme de sunet, ringuri de dans și chiar toalete portabile și generatoare. Locurile all-inclusive oferă mai multe servicii sau închirieri la un preț foarte bun, așa că sunt bune pentru multe cupluri.

Gaseste cea mai buna oferta pentru botez in Ploiesti si profita din plin de avantajele Events Garden!

0 comments:

Trimiteți un comentariu