marți, 4 octombrie 2022

Dispozitivul pe care ar trebui să îl aibă orice șofer

Camera video auto este un gadget de înaltă tehnologie care este echipat cu multiple funcții benefice pentru șoferii care au nevoie de un plus de siguranță atunci când se află la volan. Pentru unii, acest dispozitiv este încă necunoscut, iar asta pentru că nu au aflat prea multe detalii despre cum anume funcționează și care sunt beneficiile sale. Cu toate acestea, este bine de știut că aceasta poate fi de un real ajutor, mai ales atunci când lăsați mașina nesupravegheată sau atunci când vă aflați în trafic și întâlniți mulți șoferi indisciplinați.

Senzorul de gravitație, punctul de rezistență

Atunci când are loc vreo coliziune cu mașina, camera poate înregistra momentul evenimentului la timp, ca dovadă. Majoritatea camerelor auto pot detecta și înregistra automat momentele semnificative în situații de urgență, de la coliziuni între mașini, accidente, până la incidente mai ușoare. Așadar, este simplu să urmăriți videoclipul înregistrat în acel moment și să găsiți ceea ce aveți nevoie, iar asta datorită senzorului G, cel care face posibil acest proces.

Parcați în maximă siguranță

Camera video auto vă poate proteja eficient mașina atunci când parcați sau chiar atunci când nu sunteți lângă ea. Aceasta poate înregistra scena când are loc un impact, iar simpla sa observare poate descuraja persoanele care încearcă să intre în autoturism sau să fure ceva. Camera poate intra automat stand by atunci când detectează că mașina se oprește pentru o perioadă de timp în care contactul este scos. În acest mod, funcția de înregistrare video se va opri pentru o perioadă pentru a economisi spațiul de memorie și consumul de energie. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă faceți griji, pentru că aceasta va continua să capteze detalii dacă se întâmplă ca în vreun moment să apară ceva suspect în câmpul său vizual.

Spațiu de stocare generos

Majoritatea camerelor de bord au un card de memorie cu stocare mare și acceptă un card SD sau un card micro SD. După cum am spus mai sus, aceasta poate detecta sau percepe automat orice mișcare și o poate înregistra în timp util. Chiar și așa, ar fi bine să transferați câteva videoclipuri importante pe propriile dispozitive de stocare și să ajustați setările camerei, tocmai pentru a limita numărul de fișiere blocate, deoarece cardul va fi plin dacă fișierele blocate sunt acumulate o anumită perioadă de timp.

În cele din urmă, dacă vă doriți să comandați și dumneavoastră o cameră de bord pentru a vă ști mașina în siguranță tot timpul, trebuie să știți că la iUni avem mai multe opțiuni disponibile din care puteți alege. O investiție minimă vă poate scuti de altele, mult mai costisitoare, la momentul potrivit!

0 comments:

Trimiteți un comentariu