marți, 21 martie 2017

Cum sa le faci o surpriza placuta celor dragi de Paste

Pastele e una din cele mai importante sarbatori religioase de peste an pentru crestini. E momentul in care te asezi in jurul mesei cu familia si esti alaturi de cele mai importante persoane din viata ta. Simbolistica acestei sarbatori este Invierea Domnului si felul in care acesta a patimit pentru omenire. O sarbatoare despre iertare si iubire, Pastele este celebrat in foarte multe culturi fiecare avand particularitatile ei. Citeste in randurile urmatoare despre cum poti face o surpriza placuta celor dragi tinand cont de obiceiurile si traditiile romanesti.

Cozonac si pasca


Printre cele mai populare merinde romanesti care constituie un adevarat obicei de Paste este coacerea cozonacilor si a pascai. Ambele preparate sunt considerate a fi o traditie autohtona astfel ca poti face un cadou foarte reusit cu putin efort si creativitate. Adauga cozonacilor stafide, rahat, nuci si cacao pentru o compozitie plina de gust. Pasca e unul din preparatele in care nu poti schimba foarte mult fara a ajunge la un cu totul alt gust asa ca trebuie doar sa respecti reteta clasica. Alege din cateva cutii cadouri paste RiBOX cu design deosebit si pune preparatele gatite de tine langa o sticla de vin rosu pentru o surpriza pascala plina de caldura.

Fii alaturi de ei 


Poate parea prea putin important si greu de facut mai ales daca stai in alt oras fata de parintii tai si persoanele apropiate, dar sa fii alaturi de ei Paste e una din cele mai frumoase surprize. Asta va arata ca iti pasa de acest moment special si iti doresti sa il celebrezi langa ei. Mai ales ca Pastele e o sarbatoare legala asta inseamna ca tine doar de tine sa mergi sa iei lumina din biserica alaturi de familie si prieteni si sa petreci cateva momente minunate impreuna.

Decoratiuni vesele


Multi tind sa uite ca Pastele e o sarbatoare vesela asa ca ai putea sa le faci o surpriza celor dragi aducand cateva decoratiuni haioase. Iepurasi de Paste, baloane decorate ca oua incondeiate si diverse alte panglici si elemente colorate sunt doar cateva decoratiuni pe care le poti adauga ca sa transformi o casa in acasa.

Tu ce surprize le vei face alor tai de Paste?